دیدگاه شیخ عبدالعزیز بن باز رحمه الله در مورد تشکیل تنظیم برای گروهی که به سوی خداوند دعوت می دهند:
عبدالعزیز بن باز رحمه الله در پاسخ به سوالی در مورد جماعت «انصار السنه المحمدیه »در سودان به این مساله می پردازد.
سوال: آیا چنانکه برخی می گویند، تنظیم (برنامه و منهجی مشخص) برای گروهی که دعوت می دهند، امری بدعت است؟
پاسخ: تنظیم بدعت نیست؛ و از جمله عواملی که به ادای واجب کمک می کند، تنظیم آن و رهبری است که به او مراجعه می کنند و مجلسی شورایی که در آن به مشورت می پردازند؛ بلکه این از وظایف بزرگ و از اسباب پیروزی می باشد. و عملی که منظم و سازماندهی شده باشد احتمال پیروزی آن بیش از عمل نامنظم و بی سر و سامان است. و اینکه جماعت و گروه دعوتگر اعمال خود را در مسیر دعوت به سوی خداوند و آموزش خیر و نیکی به مردم و تعمیر مساجد و حریص بودن به همراهی و هم گامی با پیشوایان و ائمه معروف به سنت و استقامت، تنظیم و ساماندهی می کند، امری بسیار مطلوب است که خیر بزرگی در آن نهفته است.
و چنین عملکردی بدعت نیست بلکه جرئی از شریعت است. چنانکه عنایت اهل سنت متوجه تنظیم امورشان و انتخاب بهترین ها برای عهده دار شدن مسئولیت ها و مشورت در امور اجرایی و دعوی خود می باشد. و همه ی اینها از جمله مواردی است که شریعت بیان کرده است. و خداوند در توصیف آنها می فرماید: «وَ أَمْرُهُمْ شُوری بَیْنَهُمْ » (شوری: ۳۸) «و کارهایشان بین آنان به (صورت) مشورت است». و به رسول خدا صلی الله علیه و سلم می فرماید: «وَ شاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ» (آل عمران: ۱۵۹) «و در کارها، با آنان مشورت کن». و می فرماید: «وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ» (آل عمران: ۱۰۳) «و همگی به ریسمان الله (= قرآن و اسلام) چنگ زنید و پراکنده نشوید».
بنابراین اجتماع و همکاری و مشورت از جمله اموری است که الله متعال آنها را دوست دارد و از آنها راضی می باشد. و این زمانی است که در مسیرمصلحت مسلمانان باشد