قران و اعجاز عدد ۱۹

۱- او آیه قرآن  « بسم الله الرحمن الرحیم »  دارای ۱۹ حرف عربی است.

۲- قرآن  مجید از  ۱۱۴   سوره  تشکیل  شده  است و این عدد  به  ۱۹  قسمت است. ( ۶×۱۹).

۳- اولین سوره ای که نازل شده است سوره علق(شماره۹۶) نوزدهمین سوره ازآخرقرآن است.

۴- سوره علق ۱۹ آیه دارد.

۵- سوره علق ۲۸۵ حرف (۱۵× ۱۹) دارد.

۶- اولین بارکه جبرئیل امین باقرآن فرودآمد ۵ آیه اولی سوره علق راآوردکه شامل ۱۹ کلمه است.

۷- این  نوزده  کلمه ، ۷۶ حرف (۴× ۱۹)  دارد که به تعداد  حروف بسم الله الرحمن الرحیم است.

۸- دومین باری که جبرئیل امین فرود آمد۹ آیه اولی سوره قلم (شماره ۶۸) را آورده که شامل ۳۸

کلمه است.  (۲  × ۱۹) .

۹- سومین بارکه جبرئیل امین فرود آمد ۱۰ آیه اولی سوره مزمل (شماره ۷۳)راآورد که شامل ۵۷

کلمه است. (۳× ۱۹).

۱۰- چهارمین بارکه جبرئیل فرودآمد ۳۰ آیه اولی سوره مدثر (شماره ۷۴) راآوردکه آخرین آیه آن

«برآن دوزخ ۱۹فرشته موکلند» می باشد.(آیه ۳۰).

۱۱- پنجمین بارکه جبرئیل فرودآمداولین سوره کامل «فاتحه الکتا ب» راآوردکه بااولین بیانیه قرآن بسم الله الرحمن الرحیم (۱۹ حرف) آغاز می شود. این بیانیه ۱۹ حرفی  بلالفاصله  بعد از نزول آیه «برآن دوزخ ۱۹ فرشته موکلند»  نازل شد.  این مراتب گواهی ارتباط آری از شبهه آیه ۳۰ سوره ی مدثر(عدد ۱۹) واولین بیانیه قرآن«بسم الله الرحمن الرحیم» (عدد ۱۹) با سیستم اعدادی اعجازآمیز است که بر عدد ۱۹ بنا نهاده شده است.

۱۲- آفریننده ذوالجلال و عظیم الشان باآیه ۳۱ سوره مدثربه ما یاد می دهد که چراعدد ۱۹ راانتخاب کرده است.پنج دلیل زیر را بیان می فرماید:

الف) بی ایمانان را آشفته می سازد.

ب )  به خوبان یهود ونصارا اطمینان دهد که قرآن آسمانی است.

ج ) ایمان مومنان را تقویت نماید.

د )  تا هر گونه  اثر شک  و تردید  را از  دل  مسلمانان  و  خوبان  یهودیت و مسیحیت  بزداید.

ه )  تا منافقین  و کفار را که  سیستم  اعدادی  قرآن  را  قبول  ندارند  رسوا   سازد.

۱۳-  آفریننده به ما می آموزد که این نظم اعدادی قرآن تذکری به تمام جهانیان است (  آیه ۳۱  سوره مدثر ) ویکی از معجزات عظیم قرآن است. (آیه  ۳۵ ).

۱۴- هرکلمه ازجمله آغازیه قرآن بسم الله الرحمن الرحیم درتمام قرآن بنحوی تکرار شده که به عدد ۱۹ قابل تقسیم است، بدین ترتیب که: کلمه”اسم” ۱۹ بار –  کلمه”الله” ۲۶۹۸ بار(۱۹*۴۲) –  کلمه”الرحمن”۵۷ بار (۱۹*۳) وکلمه “الرحیم” ۱۱۴ بار (۱۹*۶) دیده می شود.

۱۵- قرآن ۱۱۴ سوره داردکه هرکدام ازسوره ها باآیه افتتاحیه “بسم الله الرحمن الرحیم” آغاز می شود بجز سوره توبه ( شماره ۹ )  که بدون آیه معموله  افتتاحیه است ،  لذا آیه “بسم الله الرحمن الرحیم”  درابتدایسوره ها  ۱۱۳  بار تکرار شده است. چون این رقم به  ۱۹  قابل قسمت نیست وسیستم اعدادی قرآن آسمانیساخته پروردگار باید کامل باشد یکصد وچهاردهمین آیه بسم الله رادرسوره نمل که دوبسم الله ددارد (آیه ۲۷) (آیه افتتاحیه وآیه ۳۰) بنابراین قرآن مجید۱۱۴بسم الله دارد.

۱۶- همانطور که دربالا اشاره شد سوره توبه فاقد آیه افتتاحیه بسم الله است.هرگاه ازسوره توبه

شروع کرده آن را سوره شماره یک وسوره یونس را سوره شماره دو فرض نموده و به همین ترتیب جلو برویم ،ملاحظه می شود که سوره النمل  نوزدهمین سوره است ( سوره ۲۷ ) که بسم الله تکمیلی دارد.ازاین نتیجه می گیریم که قرآنی که اکنون دردست ماست باقرآن زمان پیامبر ازلحاظ ترتیب سوره ها یکی است…

– تعداد کلمات موجود بین دو آیه بسم الله سوره النمل ۳۴۲(۱۸*۱۹) میباشد.

۱۸- قرآن مجید شامل اعداد بیشماری است .مثلاً : ما موسی را برای جهل شباحضار کردیم ،ما هفت آسمان را آفریدیم .  شمار این اعداد در تمام قرآن۲۸۵(۱۵*۱۹) میباشد.

۱۹- اگر اعداد ۲۸۵ فوق را با هم جمع کنیم ، حاصل جمع ۱۷۴۵۹۱ (۹۱۸۹*۱۹)خواهد بود.

۲۰- حتی اگر اعداد تکراری را از عدد فوق حذف نماییم حاصل جمع ۱۶۲۱۴۶ (۸۵۳۴*۱۹) خواهد بود.

۲۱- یک کیفیت مخصوص به قرآن مجید اینست که۲۹ سوره با حروف رمزی شروع میشود که معنی ظاهری ندارند ، این علامات در هیچ کتاب دیگری و در هیچ جایی دیده نمی شوند .این حروف در ابتدای سوره های قرآن بخش مهمی از طرح اعدادی اعجاز آمیز می باشد که بر عدد ۱۹ بنا شده است.اولین نشانه این ارتباط اینست که۲۹ سوره ازقرآن با این علامات شروع میشود.تعداد حروف الفبا دراین رموز۱۴وتعدادخودرمزها نیز ۱۴میباشد.هرگاه تعدادسوره ها (۲۹)  وحروف الفبا (۱۴) راباتعدادرمزها (۱۴) جمع کنیم ، حاصل جمع ۵۷(۳*۱۹) خواهد بود.

۲۲- خداوند توانا بما یاد میدهدکه در هشت سوره وسوره های شماره( ۱۰،۱۲،۱۳،۱۵،۲۶،۲۷،۲۸ ،۳۱)دو آیه اول که با این رموز آغاز میشوند حاوی وحامل معجزه قرآن هستند، باید توجه داشت که قرآن کلمه “ آیه “ را بمعنی معجزه بکار برده است .  باید کلمه آیه دارای معانی متعددی باشد که یکی از آنها است و نیز  باید دانست که خود کلمه معجزه در هیچ جای قرآن بکار برده نشده است. بدین جهت قرآن مناسب تفسیر نسلهای گوناگون بشریت است مثلاً نسلهای قبلی  (پیش ازکشف اهمیت حروف رمزی قرآن ) کلمه آیه رادر این هشت سوره ،آیه نیم بیتی می پنداشتند ،  ولی نسلهای  بعدی که  از  اهمیت این  رموز با خبر شدند آیه را به معنی معجزه تفسیر کرده اند. بکار بردن کلمات چند معنایی و مناسب برای همه نسلهای بشر در زمانهای گوناگون خود یکی از معجزات قران است.

۲۳- سوره قاف که با حرف ق شروع می شود (شماره ۵۰ ) شامل ۵۷(۳*۱۹) حروف ق است.

۲۴- سوره دیگری در قرآن“ حروف ق را در علامت رمزی خود دارد (سوره شورا شماره ۴۲) که اگر حروف ق را در این سوره شمارش نمائید، ملاحظه کرد که حرف ق ۵۷ (۳ * ۱۹) بار تکرار شده است.

۲۵- بدین ترتیب در مییابید که دو سوره قرآنی فوق الذکر ( شماره ۵۰ و ۴۲  ) به اندازه همدیگر (۵۷،۵۷) شامل حرف ق هستند که مجموع آن دو با تعداد سوره های قرآن(۱۱۴) برابر است. چون سوره ق بدین نحو آغاز می شود : “ق و القرآن المجید“ تصور حرف ق به معنی قرآن مجید می نماید و  ۱۱۴ ق  مذکور  گواه ۱۱۴سوره های قرآن است. این احتساب اعداد آشکار و گویا ، مدلل می دارد که ۱۱۴ سوره قرآن، تمام قرآن را تشکیل می دهند و چیزی جز قرآن نیستند.

۲۶- آمار کامپیوتر نشان میدهد که فقط این دو سوره که با حرف ق آغاز می شود ، دارای تعداد معینی ق (۵۷ مورد ) هستند ، گوئی خداوند توانا می خواهد با اشاره و کنایه بفرماید که خودش تنها از تعداد حروف الفبا در سوره های قرآن با خبر است.

۲۷- یک نمونه در آیه ۱۳ از سوره ق مدلل می دارد که هر کلمه و در حقیقت هر حروف در قرآن مجید به دستور الهی و طبق یک سیستم اعدادی بخصوصی که بیرون از قدرت بشر است گنجانیده شده است این آیه می فرماید “عاد ، فرعون و خوان لوط “ در تمام قرآن مردمی که لوط را نپذیرفتند ، قوم نامیده می شوند.

خواننده بلافاصله متوجه می شود که اگر بجای « اخوان » در سوره ق کلمه « قوم» بکار بدره می شد چه اتفاقی می افتاد . در این صورت ذکر کلمه قوم بجای اخوان، حرف « ق» در این سوره ۵۸ بار تکرار می شد و عدد ۵۸ به ۱۹ قابل قسمت نیست و لذا با تعداد ۵۷ «ق» که در سوره شورا مطابقت نمی کرد و جمع آن دو با تعداد سوره های قرآن برابرنمی شد ، بدین معنی که با جایگزین کردن یک کلمه بجای دیگری نظم قرآن از بین میرود.

۲۸- تنها سوره ای که با حرف « ن » آغاز میشود ، سوره قلم است ( شماره ۶ ) این سوره ۱۳۳ « ن » دارد که به ۱۹ قابل قسمت است ( ۷×۱۹).

۲۹- سه سوره اعراف (شماره ۷ ) مریم ( شماره ۱۹ ) و ص ( شماره ۳۸) که با حروف « ص» شروع میشوند، جمعاً ۱۵۲ حرف « ص » دارند ( ۸×۱۹).

۳۰- در سوره طه (شماره ۲۰ ) جمع تعداد حروف « ط » و « هـ» ۳۴۴ میباشد ( ۱۸ × ۱۹).

۳۱- در سوره « یس » تعداد حروف « ی » و « س» ۲۸۵ میباشد ( ۱۵×۱۹).

۳۲- در هفت سوره ۴۰ تا  ۴۶ که با رمز « حم » شروع میشوند تکرار حروف ۲۱۶۶ میباشد  (۱۴*۱۹) بنابراین تمام حروف اختصاری که در ابتدای سوره های قرآن قرار دارند .  بدون استثناء در روش اعددی اعجاز آمیز قرآن شرکت دارند. باید توجه داشت که این روش اعدادی قرآن،در مواردی ساده ودرخور فهم اشخاص معمولی است ، اما در موارد دیگر، بسیار مشکل و پیچیده بوده و برای درک آنها اشخاص تحصیل کرده باید از ماشینهای الکترونیکی کمک بگیرند.

۳۳- در سوره های شماره ۲و۳و۷و۱۳و۱۹و۳۰و۳۱و۳۲ که با رمز « الم » شروع میشوند تعداد حروف الف ، لام ، میم جمعاً ۲۶۶۷۶ مورد و قابل قسمت به ۱۹میباشند ( ۱۴۰۴*۱۹).

۳۴- در سوره های ۲۰و۲۶و۲۷و۲۸و۳۶و۴۲ که با رمز « طس » یا یکی از دو حرف مزبور (ط ، س) آغاز میشوند تعداد دو حرف « ط » و «س» ۴۹۴ مورد میباشد ( ۲۶*۱۹).

۳۵- در سوره های ۱۰و۱۱و۱۲و۱۴و۱۵ که با رمز « الر» آغاز می شوند تعداد الف ، لام ، راء به اضافه تعداد ( راء ) تنها در سوره سیزدهم ،۹،۹۷ مورد است که این عدد قابل قسمت بر عدد ۱۹ می باشد (۵۱۱*۱۹).

۳۶- در سوره هایی که با رمز یکی از حروف “ط“ “س“ و “م“ آغاز می شوند ، تعداد حروف طاء و سین و میم ۹۱۷۷ مورد می باشد (۴۳۸*۱۹).

۳۷- در سوره رعد ( شماره ۱۳ ) که با حرف رمزی “المرا“ آغاز می شود ، تعداد حروف (الف ، لام ، میم، را ) ۱۵۰۱ مورد می باشد (۷۹*۱۹).

۳۸- در سوره اعراف (شماره ۷) که با حروف رمزی “المص“ شروع می گردد تعداد وقوع “الف“ ۲۵۷۲ مورد ، حرف “لام“ ۱۵۲۳ مورد ، حرف “میم“ ۱۶۵ و حرف “ص“ ۹۸ مورد که جمعاً عدد ۵۳۵۸ بدست می آید(۲۸۲*۱۹).

۳۹- در سوره مریم (شماره ۱۹) که با حروف “کهیعص“ شروع می شود ، تعداد حروف (کاف ، ها ، یا ، عین ، صاد) ۷۹۸ مورد می باشد (۴۲*۱۹).

۴۰- در سوره شورا (شماره ۴۲) که با حروف “حم عسق “ شروع می شود ، تعداد حروف (حا ، میم ، عین، سین ، قاف ) ۵۷۰ مورد می باشد(۳۰*۱۹).

۴۱- در سیزده سوره ای که حرف “الف“ در لغت رمزی آنهاست (سوره های شماره ۲ ، ۳ ، ۷ ، ۱۰ ، ۱۱ ، ۱۲ ، ۱۳ ، ۱۴ ، ۲۹ ، ۳۰ ، ۳۱ ، ۳۲و۱۵ ) جمع الف های موجود ۱۷۴۹۹ مورد می باشد(۹۲۱*۱۹).

۴۲- در سیزده سوره فوق الذکر جمع حروف “لام“ ۱۸۷۰ مورد می باشد(۶۲۰*۱۹).

۴۳- در هفده سوره ای که حروف “میم“ در لغت رمزی آنها ست (سوره های شماره ۲ ، ۳ ، ۷ ، ۱۳ ، ۳۲ ، ۲۶ ، ۲۸ ، ۲۹ ، ۳۱ ، ۳۰ ، ۴۰ ، ۴۱ ، ۴۲، ۴۳ ، ۴۴ ، ۴۵ ، ۴۶ ) جمع حروف “میم“ ۸۶۸۳ مورد می باشد (۴۵۷*۱۹).

درتاریخ ، کتابی سراغ نداریم که مانند قرآن طبق یک سیستم عددی تنظیم شده باشد

بر این حقیقت علاوه بر ۴۳ بند پیشین ، موارد زیر نیز گواه صادقی است:

الف: کلمه “الله“ ۲۶۹۸ مرتبه در قرآن تکرار شده که مضربی از عدد ۱۹ است  (۱۴۲ * ۱۹) و تعداد حروف “بسم الله الرحمن الرحیم“ نیز ۱۹ مورد می باشد. مسئله جالب اینکه در سوره اخلاص بعد از “قل هو الله احد “ جمله “ الله الصمد“آمده در صورتی که اگر “هو الصمد“ می آمد ، جمله صحیح بود. از نظر دسترو زبانی باید “هو “ می آمد اما با این حال “الله“ آمده است ، اگر بجای “الله“ “هو“می آمد ، سیستم ریاضی قران بهم می ریخت و این مسئله شباهت زیادی دارد به همان “اخوان“ و “قوم“ در سوره “ق“.

ب: مورد جالب دیگر در سوره مریم حروف مقطعه کهیعص می باشد که بصورت حروف آغازین آمده است ، این حروف در سوره مریم ، بصورت جداگانه ، با این تعداد بکار رفته اند: حرف “ک“ ۱۳۷ مرتبه، حرف “ه“ ۱۶۸ مرتبه ، حرف “ی“۳۴۵ مرتبه ، حرف “ع“ ۱۲۲ مرتبه، حرف ص“ ۲۶ مرتبه. جمع این ارقام به اینصورت است:

۳۴۵+ ۱۶۸+۱۳۷+۱۲۲+۲۶= ۸۹۷ که مضروب عدد ۱۹ می باشد (۴۲*۱۹) یعنی مجموع تکرار حروف پنجگانه (ک، ه ، ی ، ع ، ص،) سوره مریم  (سوره شماره ۱۹) علاوه بر آنکه برعدد ۱۹ (تعداد حروف بسم الله الرحمن الرحیم ) قابل تقسیم است، بر عدد ۱۴ (که تعداد حروف مقطعه است) نیز قابل تقسیم می باشد(۷۹۸=۵۷*۱۴).

مقاله پیشنهادی

فضیلت قرائت قرآن

الله متعال می‌فرماید: ﴿إِنَّ ٱلَّذِینَ یَتۡلُونَ کِتَٰبَ ٱللَّهِ وَأَقَامُواْ ٱلصَّلَوٰهَ وَأَنفَقُواْ مِمَّا رَزَقۡنَٰهُمۡ سِرّٗا وَعَلَانِیَهٗ …