بشارت برای کسانی که توانایی قربانی کردن را ندارند، رسول الله صلی الله علیه وسلم قربانی را از طرف خودش، اهل بیت و امتش، ذبح نمود

عَنْ عَائِشَهَ رضی الله عنها أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله علیه وسلم أَمَرَ بِکَبْشٍ أَقْرَنَ، یَطَأُ فِی سَوَادٍ، وَیَبْرُکُ فِی سَوَادٍ، وَیَنْظُرُ فِی سَوَادٍ، فَأُتِیَ بِهِ لِیُضَحِّیَ بِهِ فَقَالَ لَهَا: «یَا عَائِشَهُ هَلُمِّى الْمُدْیَهَ» ثُمَّ قَالَ «اشْحَذِیهَا بِحَجَرٍ» فَفَعَلَتْ، ثُمَّ أَخَذَهَا، وَأَخَذَالْکَبْشَ فَأَضْجَعَهُ، ثُمَّ ذَبَحَهُ، ثُمَّ قَالَ: «بِاسْمِ اللَّهِ، اللَّهُمَّ تَقَبَّلْ مِنْ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَمِنْ أُمَّهِ مُحَمَّدٍ»ثُمَّ ضَحَّى بِهِ. (مسلم/۱۹۶۷)               
                
 ترجمه: از عایشه رضی الله عنها روایت است که رسول الله صلی الله علیه وسلم دستور داد تا قوچی را که چهار دست و پا و شکم و اطراف چشم‌هایش سیاه بود، برای قربانی بیاورند؛ آنگاه به عایشه رضی الله عنها فرمود:«چاقو را بیاور و آن را با سنگ، تیز کن». عایشه رضی الله عنها طبق دستور، عمل نمود. آنگاه رسول الله صلی الله علیه وسلم چاقو را گرفت و قوچ را به زمین خواباند و آن را ذبح نمود وفرمود: «بسم الله، بار الها! آن را از محمد و آل محمد و امت محمد، بپذیر». و اینگونه آن را قربانی نمود.

دوستان آیا شایسته نیست سرورمان رسول الله صلی الله علیه و سلم را دوست داشته باشیم که این قدر غمخوار ما  بودند و همیشه به یاد امت خود بودند ، ولی امروز رسول الله صلی الله علیه و سلم کنارمان نیست ولی می توانم با محبت و اطاعت از سنت ایشان و صلوات دادن، محبت خود را به ایشان ابراز کنیم.

مقاله پیشنهادی

خیار(داشتن اختیار در معامله)

حکمت مشروعیت داشتن اختیار در معامله داشتن حق اختیار در معامله از محاسن اسلام است؛ …