اعجـاز علمـی قـرآن (۲۸)

گـوشـت خـوک

گـوشت مـرده خـون و گـوشت خـوک را بـر شمـا حـرام کـرد
(سوره البقره آیه ۱۷۳)

گوشت خوک ضررهای زیادی برای سلامت انسان دارد با وجود تمام احتیاط لازم که با تکنولوژی امروزی صورت گرفته است از ضررهای گوشت خوک جلوگیری نمیکند بدون در نظر داشت اینکه چگونه نگهداری میگردد خوک طبیعتا یک حیوان کثیف است همیشه با مدفوع خود بازی میکند و آنرا می خورد پس نظر به هر حیوان دیگر خوک مقدار زیاد آنتی بادی ها را در بدن خود تولید میکند همچنان مقدار بسیار زیاد هورمون رشد در عضویت خوک ساخته می شود این همه انتی بادی ها و هورمون رشد در عضلات خوک ذخیره می شود به علاوه مقدار چربی و کلسترول گوشت خوک نیز بسیار زیاد است . علم طب ثابت نموده که مقدار زیاد هورمون ها، انتی بادی ها و چربی کلسترول موجود در گوشت خوک برای سلامت انسان فوق العاد مضر میباشد.
تاثیرات مضره آن در آمریکا و آلمان که مردم زیاد گوشت خوک میخورند به خوبی شناخته شده است. چاقی بیش از حد از سبب موجودیت هورمون رشد و چربی زیاد گوشت خوک در این مردم عمومیت دارد که خود باعث بیماری های دیگر می شود.

خطر دیگر آن وجود کرم تریچینا در گوشت خوک است که در تمام عضلات و بخصوص عضلات قلب انسان جا گرفته و بیماری های قلبی و مرگ را سبب می شود اگر چه امروز خوک های مصاب به این کرم تشخیص داده شده است اما قبلا این هم امکان نداشت.

این همه دلیل بر حکمتی است که خدا در اجتناب از خوردن گوشت خوک برای ما بیان فرموده است قرآن در قرن هفتم میلادی خوک را حرام اعلام کرد در حالی که علم جدید در قرن بیستم دریافتند که از نظر فیزیولوژی گوشت خوک با بدن انسان سازگار نیست و هیچ نوع تعاملات طبی و بیولوژی معاصر از ضررهای آن نمی تواند جلوگیری کند.

ایـن است یـک شاهـد دیگر بـر اعجـاز قـرآن و اثبـات آن.

مقاله پیشنهادی

فضیلت سفارش به قرآن

عَنْ طَلْحَهَ ابْنِ مُصَرِّفٍ قَالَ: سَأَلْتُ عَبْدَ اللَّهِ بْنَ أَبِی أَوْفَى: آوْصَى النَّبِیُّ صلی الله …