آیا نگه داشتن مردم در زیر آفتاب سوزان در غدیر خم تنها برای این بود که علی را دوست بدارید؟ (۱)

اولی: آیا پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در گرمای غدیر مردم را نگهداشت که بگوید: علی را دوست داشته باشید؟

دومی: ولی عجیب است که پیامبر اکرم ۱۲۰ هزار نفر مسلمان را به قول شما در آن گرمای زیاد نگهداشت تا موضوع خلافت حضرت علی علیه السلام را اعلام کند ولی با تمام این مقدمات و… وقتی موقع بیان اصل مطلب فرا می رسد از کلمه ای برای بیان این موضوع مهم استفاده می کنند که دارای ۲۷ معنی مختلف است. براستی پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در ابلاغ و تفسیر کدام یک از آیات الهی در پرده و به کنایه سخن گفتند که این بار دومشان بوده باشد؟ آن هم موضوع به این مهمی!! و اگر اینچنین نیست پس این اختلاف ناشی از چیست؟

جدلیون شیعه می گویند: مگر می شود پیامبر در آن گرمای شدید مردم را نگهدارد که بگوید علی را دوست داشته باشید؟
البته ما پاسخ علمی و عقلی می دهیم لطفاً با یک روایت و حدیث پاسخ ندهید و شما نیز تنها پاسخی علمی و منطقی و عقلی بدهید.
پاسخ:
در غدیر، هیچگاه سرمای شدید حاکم نبوده و همه روزها گرما بوده هم قبل از آن و هم بعد از آن و مثل این است که بخواهیم مرتب بگوئیم: در آن سرمای شدید قطب جنوب!!! خوب مسلم است که هوا در قطب همیشه سرد است.
قبایل عرب، همیشه زیر آفتاب سوزان عربستان در حال مسافرت و تجارت بوده یا در جستجوی آب مرتب در حال کوچ بوده اند. بعید است برای کسانی که بتها و خدایان خود را شکسته و مسلمان شده اند، ایستادن زیر آفتاب، خیلی ناراحت کننده بوده باشد.
چطور شما معتقدید موضوع آنقدر مهم بوده که پیامبر اکرم ص مردم را در آن گرمای شدید نگه داشته ولی وقتی نوبت به بیان اصل مطلب می رسد این موضوع مهم را در پرده ای از ابهام و با واژه ی (مولی) اعلام می‌کنند که دارای ۲۷ معنی متفاوت است. و هیچکدام از آن ۲۷ معنی معنای خلافت را نمی دهد!!!
رسم همیشگی عربها در مسافرتها این بوده است که پس از طی مسافتی برای استراحت، می‌ایستاده اند تا ضمن آن، کاروان پشت سر هم برسد. ولی شما با هیاهو می گویید: پیامبر گفت کاروان قبلی بیاید (نیازی به گفتن نبوده است خودش می آمده!!!‌) و کاروان رفته برگردد و گرمای شدید حاکم بود و…ولی بالاخره باید در جایی نماز ظهر خوانده می شد یا نه؟ ضمن اینکه پیامبر خطبه ای طولانی خوانده (که یک کلمه از آن سخن از خلافت و تعیین جانشین نیست) و در انتهای خطبه مردم را به دوستی با علی سفارش کرده پس هدف از توقف در غدیر: خواندن نماز، خواندن خطبه و آخرین سفارش به مردم و در انتها معرفی علی بوده و هدف از توقف فقط سفارش علی نبوده که بگویید چرا پیامبر در آن گرما مردم را نگهداشت.

مقاله پیشنهادی

کانال تلگرامی اهل سنت و جماعت ایران

کانال تلگرامی اهل سنت و جماعت ایران @ahlesonnat_com https://t.me/ahlesonnat_com https://t.me/joinchat/AAAAAEL1eveEIme7q2AtCw